Οι εποχές που οι αγρότες προωθούσαν τα προϊόντα τους σε τοπικό μόνο επίπεδο έχουν φύγει ανεπιστρεπτί! Καιρός να προωθήσετε τα προϊόντα και τη δουλεία σας και μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα από τα κορυφαία θέματα που προσφέρει η WordPress.

1. AgroLux WordPress Theme.

Agrolux

Πρόκειται για το καλύτερο θέμα της WordPress στον αγροτικό τομέα! Είναι σχεδιασμένο σε μαύρο φόντο ενώ η διάρθρωσή του είναι τέτοια που να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το προσωπικό σας. Ρίξτε του μια ματιά εδώ.

2. Rich harvest gricultural WordPress theme

rich harvest

Το θέμα αυτό έχει καλή ποιότητα και έξυπνες ιδέες σχεδιασμού οι οποίες κάνουν το site σας μια πιο ζωντανή και δυναμική πηγή στο διαδίκτυο από τη στιγμή που το εγκαταστήσετε! Σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε και να φτιάξετε εσείς τη διάρθρωση που θα έχουν στη σελίδα σας το περιεχόμενο, τα προϊόντα και γενικά ότι χρειάζεται για την προώθηση της επιχείρησή σας με τέτοιον κομψό τρόπο που θα καταπλήξετε τους επισκέπτες σας!

3. Juicy fruit Agricultural WordPress theme

juicy fruit

Το Juicy fruit , όπως άλλωστε υποδεικνύει και το όνομά του, αποτελεί ένα ‘σκανδαλώδες’ και πολύ εύκολο στη χρήση και παραμετροποίηση θέμα, το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε από οποιοδήποτε site ασχολείται με τη γεωργία. Έχει ενσωματωμένο slider και widgets ενώ το μαύρο φόντο αναδεικνύει με τον κάλλιστο τρόπο την εξαιρετική δουλειά σας.

4. Agricultural WordPress theme

agri

Πολύ απλό, κομψό και εύχρηστο θέμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε τον ιστοχώρο σας εύκολα. Η περιήγηση από πλευράς επισκέπτη γίνεται εξαιρετικά εύκολα ενώ το περιεχόμενο και τα widgets είναι όμορφα διεσπαρμένα σε όλη την έκταση της σελίδας, συνάμα το μπλε περιθώριο προσφέρει φρέσκια εικόνα και αγροτική αίσθηση στη σελίδα!

5. Agro blog Agricultural WordPress theme.

agroblog

‘Άλλο ένα απλό θέμα της WordPress όπου το design είναι οπτικά ελκυστικό και απολύτως σχετικό με τον αγροτικό τομέα. Η αρχική σελίδα αναδεικνύει οτιδήποτε παρουσιάσετε στον ιστοχώρο σας με ένα υπέροχο φόντο, πολύχρωμο μενού, καλή διάθεση του χώρου που προσφέρεται για περιγραφές προϊόντων, διαθέτει χώρο για widgets και modules ενώ παράλληλα προσφέρει πληθώρα επιλογών για να παραμετροποιήσετε τη σελίδα σας.

6. Agrocom Agricultural WordPress theme

agrocom

Το Agrocom είναι ένα καλά δομημένο θέμα με περίφημα slider, κομψές καρτέλες για μενού, εικόνες προϊόντων με περιγραφή καθώς και άλλα widgets και modules που διασφαλίζουν ότι το site είναι καλά οργανωμένο και καλής ποιότητας.

7. Agroplus Agricultural WordPress theme.

agroPlus

Το θέμα αυτό περιλαμβάνει απεριόριστες καινοτόμες δυνατότητες για τη σελίδα σας! Ευμεγέθη slider, εικόνες των προϊόντων με περιγραφή, χώρος για επιπλέον widgets καθώς και το μαύρο φόντο είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.

8. Winery Agricultural WordPress theme.

winery

Θέμα αποκλειστικά και μόνο για την προώθηση της παραγωγής κρασιού με προηγμένες και διαδραστικές παροχές, δυνατότητες σύνδεσης στα κοινωνικά δίκτυα, ελκυστική παρουσίαση της σελίδας, χώρος για widgets και modules και πολλά άλλα…